Handelsbetingelser

Gældende fra den 1. november 2021

Når du handler på Kirstenskonditori.dk bekræfter du samtidigt, at du erklærer dig enig i følgende handelsbetingelser.

Generelle oplysninger:
Kirstens Konditori ApS

Frederikssundsvej 148A, 2700 Brønshøj

Kirstens@email.dk

Tlf. 38 28 01 24

Betaling

Kirstens Konditori modtager online betalinger med Visa/Dankort, MasterCard og MobilePay og via. EAN nr. Betaling vil først blive trukket på din konto, når ordren er gennemført.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Kirstens Konditori benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, som betyder, at dine informationer er sikre og udefrakommende kan derfor ikke aflæse dine informationer.

Som køber bliver du pålagt et administrationsgebyr på 2kr. på dit køb. Dette vil fremgå seperat fra prisen på dine andre varer i kassen. Gebyret er med til, at vi kan opretholde og udvikle de mange fordele og funktioner, som gør det nemmere for dig at handle på Kirstens Konditori. 

Click & Collect – Kundekonto

Ved at oprette en konto på Kirstenskonditori.dk, får du diverse fordele, som fx muligheden for at gemme din leveringsadresse. Som oprettet bruger har du desuden altid mulighed for at redigere din ordre og se dine tidligere bestillinger.

For at oprette en brugerkonto på Kirstenskonditori.dk, kræver det en e-mailadresse og læg venligst mærke til, at der kun kan registreres en person pr. e-mailadresse.

Det er brugerens eget ansvar at sørge for at holde brugeroplysninger opdateret.

Fortrydelses- og reklamationsret

Der er ikke fortrydelsesret på bestilling af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug.

Dog tilbyder vi, at du kan annullere din bestilling helt frem til den angivne deadline for bestilling af den pågældende vare, ved at annullere ordren fra dit login på Kirstenskonditori.dk eller ved at skrive en mail til kirstens@email.dk, og så vil vi bestræbe os på at svare hurtigst muligt. Ellers skal man ringe til butikken på tlf. 38 28 01 24 i åbningstiden.

Fortrydelsesret på drikkevarer ved afhentning:
Du kan fortryde dit køb på drikkevarer, når du afhenter dine varer: Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer i butikken.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at aflevere varen tilbage til os.
Ovenstående er kun gældende for drikkevarer med længere holdbarhedsdato og hvor der ikke stilles krav til særlig opbevaring.
Udlevering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, fx mælk vil der ikke være fortrydelsesret på.

Fejl og mangler kan desværre forekomme. Ved fejludlevering kan kunden for sine manglende produkter få et gavekort svarende til det beløb, der er bestilt varer for på Kirstenskonditori.dk.

Har du modtaget en vare, som du ikke er tilfreds med, kan du skrive en mail til Kirstens@email.dk med en skriftelig begrundelse.

Erstatningsvarer

Der kan i nogle tilfælde ske fejl i produktionen eller være udsolgt af en vare. I første omgang vil vi altid prøve at kontakte dig, men da sådanne problemer kan opstå om natten eller tidlig morgen, kan vi ikke altid nå at kontakte dig, inden du afhenter dine varer. Derfor vil vores bagere eller konditorer i sådanne tilfælde vælge det produkt, der svarer bedst til den bestilte vare, så du får udleveret et tilsvarende produkt. Disse situationer opstår yderst sjældent, men da fejl ikke altid kan undgås 100%, er vi nødt til at informere om dette.

Vi håber derfor, at du vil have forståelse for det i sådanne tilfælde.

Offentlige institutioner

Offentlige institutioner kan bestille via EAN nr. Ved kassen skal medarbejderen, der bestiller varerne oplyse medarbejder id og EAN nr.

Ved fejl information af oplysninger, forbeholder vi os retten til at trække bestillingen tilbage. I sådan et tilfælde vil vi dog i første omgang prøve at ringe til institutionen med henblik på at få de rigtige oplysninger, lykkes dette ikke trækker vi bestillingen tilbage.