Bryllupskager - Flotte & enkle

​Står der et bryllup for døren, så er vi klar til at lave bryllupskagen til den store dag. Hos Kirstens Konditori fremtryller vi velsmagende bryllupskager efter brudeparrets ønske.

Kom ned i butikken i Brønshøj, Storkøbenhavn og få en snak med Malene eller Mira, som er konditoriets dygtige konditorer. Malene og Mira gør en kunst ud at gøre bryllupskager så personlige som muligt, så de passer perfekt til det enkelte brudepar.

Når I har fortalt om jeres ønsker til den romantiske, betydningsfulde kage, får I en pris for det endelige resultat, som altid leveres i højeste kvalitet og med bedste service.

​Ring og lav en aftale på telefon 38 28 01 24. Vi har butik i Storkøbenhavn.​

Hjerteformet kager

Vi laver bryllupskager med enkle ingredienser

Bryllupskager er i sig selv et mesterværk, derfor skal de ikke proppes med alverdens ingredienser, som udkonkurrerer hinanden. Det enkle er ofte det mest geniale, og det princip arbejder vi ud fra i vores konditori. 

BLOMSTER OG FIGURER

Du kan se, hvilke smagsvarianter vi har ved at trykke på nedstående link.

Send en forespørgsel

Når du sender en forespørgsel på kage eller andet hos os, er det vigtigt at informationerne er korrekte.

​For at undgå at spørge ind til alt for mange ting, har vi lavet denne formular, som giver svar på de mest almindelige spørgsmål.

​Bemærk: Dette er ikke en endelig bestilling, det kræver ALTID telefonisk kontakt.

​Ønsker man at tale med konditoren, er det muligt alle hverdage inden 11:30.

​Når i sender en foresspørgsel afsted, modtager i senest 2 hverdage efter en bekræftigelse, samt en anslået pris ud fra jeres ønsker.

​Vi glæder os til at høre fra jer.